آموزش

شناخت لذیذترین ها در خرید گوشت قرمز

طعم و مزه گوشت قرمز یکی از عواملی است که شما را نسبت به خرید آن تشویق می کند؛ بنابراین، لذیذترین گوشت قرمز باید دارای ویژگی های معینی باشد. در این مطلب یک سری نکات برای شما بیان می کنیم تا با ویژگی های شناخت لذیذترین ها در خرید گوشت قرمز را بهتر از قبل بدانید تا یک خرید خوشمزه داشته باشید.

گوشت قرمز دارای انواع و اقسام گوناگونی است که هر کدام از نظر خاصیت، طعم، بو، مزایا و معایب، متفاوت اند.

ولی، ما قصد داریم فقط با بررسی طعم، بو و مزه شما را با خوشمزه ترین اقسام گوشت قرمز آشنا کنیم تا در شناخت لذیذترین ها در خرید گوشت قرمز یک استاد به تمام معنا شوید، البته، ناگفته نماند که مراد ما از گوشت قرمز در این جا، گوشت قرمز حیوانات اهلی است نه حیوانات وحشی مثل آهو، گوزن و… .

گاومیش
حتماً تا به حال خود گاومیش و یا حداقل عکس و فیلم آن را دیده اید؛ گاومیش ها و گاوها از یک خانواده هستند با این تفاوت که، گاومیش ها از نظر جثه، بزرگ تر و قوی هیکل ترند.

اکثرا گوشت گاومیش را در زمره گوشت های بی کیفیت قرار می دهند؛ چون گوشت گاومیش به صورت الیافی بوده و دارای رنگ تیره تری نسبت به گوشت گاو است و از جهت مزه، طعم و رنگ هم، تفاوت های فراوانی با نوع گاوی دارد. هم چنین، گوشت چرخ کرده آن هرچند به ظاهر، لطیف و آبدار است ولی، بعد از پخته شدن سفت می شود و طعم خوبی ندارد.

بنابراین، اگر در خرید گوشت قرمز به دنبال گوشتی خوش طعم و لذیذ هستید، ما خرید گوشت گاومیش را به شما پیشنهاد نمی کنیم.

البته، ناگفته نماند که گوشت گاومیش دارای خواصی از قبیل: آهن، کراتین، روی و… است ولی، بحث ما درباره طعم و مزه است که این گوشت از این مزیت بی بهره است.

گاو و گوساله (شناخت لذیذترین ها در خرید گوشت قرمز)
آن چه که بین عرف معروف می باشد، بد بو بودن گوشت گاو و گوساله و رنگ قرمز پررنگ آن است. ولی، با این حال، گوشت گاو به علت دارا بودن پروتئین فراوان، ویتامین های گروهB ، فسفر، آهن، زینک و… و نیز، به خاطر فراوانی و قیمت پایین آن، آمار بالای خرید و فروش در سطح جهان را از آن خود کرده است.

اگر شما بخواهید یک خرید اینترنتی گوشت گاو یا گوساله از فروشگاه های آنلاین داشته باشید و از طرفی هم، طعم و مزه آن برای شما مهم باشد، باید گوشت گاوی را انتخاب کنید که سن آن کم بوده(گوساله) و میزان چربی آن هم، کمتر باشد؛ چون اگر سن گاو زیاد باشد، هم گوشت آن سفت تر است و هم میزان چربی آن زیاد می باشد که در این صورت، باید برای تهیه استیک از آن استفاده شود.

بنابراین، با خرید گوشت گاوی کم سن و سال، درصد مرغوبیت گوشت افزایش یافته و از جهت طعم و مزه، بسیار مطلوب می شود. به ویژه، مغز ران گاو که دارای گوشتی لذیذ، مطبوع و عاری از چربی است و برای تهیه فیله و استیک هم، از این قسمت استفاده می کنند و همین گونه است راسته گوشت گاو که با وجود این که سفت تر از مغز ران می باشد ولی، بسیار خوشمزه و لذیذ است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *